ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ISBN 9789604583591

Σελίδες: 716
Τιμή:  109.48 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604583591

Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 33134030

BAYE R. MICHAEL

Περιεχόμενα
Εισαγωγή

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Τα Οικονομικά για το Μάνατζμεντ και τη Στρατηγική των Επιχειρήσεων είναι το εγχειρίδιο Οικονομικών για το μάνατζμεντ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Ο Μichael Baye παρέχει στους φοιτητές εργαλεία όπως η μικροοικονομική μέσου επιπέδου, η θεωρία των παιγνίων και η οργάνωση του κλάδου που είναι κρίσιμα για τη λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων. Η έβδομη έκδοση αναλύει τα πιο πρόσφατα θέματα των Οικονομικών για το μάνατζμεντ.

ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Το κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με έναν πρόσφατο τίτλο ειδήσεων που αναφέρεται σε ένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα. Τα προβλήματα είναι στην ουσία μικρές επιλεγμένες μελέτες περίπτωσης που σκοπό έχουν να δώσουν τα κίνητρα στους φοιτητές να καταλάβουν καλύτερα το υλικό των κεφαλαίων.
  • ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Νέα εσωτερικά πλαίσια με τίτλο “Στα άδυτα των επιχειρήσεων” που περιλαμβάνουν εφαρμογές της θεωρίας. Τα παραδείγματα αυτά προέρχονται από την τρέχουσα οικονομική βιβλιογραφία και από τον Τύπο.
  • Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ TIME WARNER: Η μελέτη περίπτωσης για την επιχειρηματική στρατηγική −Προκλήσεις για την ΤΙΜΕ WARNER− ακολουθεί το κεφάλαιο 14. Η περίπτωση αυτή εμπλέκει τους φοιτητές στην εφαρμογή θεωρητικών στοιχείων των Οικονομικών για το Μάνατζμεντ σ’ ένα πλούσιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και πηγές επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.mhhe.com/baye7e

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --