ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

FACEBOOK ME!
Ένας Οδηγός για να κάνετε φίλους, να μοιραστείτε και να προωθήσετε πληροφορίες στο Facebook
ISBN 9789604583317

Έτος έκδοσης 2011
Σελίδες: 240
Τιμή:  17.92 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604583317

Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 22687897

AWL DAVE

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου και διαβάστε την εισαγωγή του

Έγραψαν για το βιβλίο:
Εφημερίδα "ΕΞΠΡΕΣ", 07-11-2011
Περιοδικό "MARKETING WEEK", 21-11-2011
Εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", 24-11-2011

Με περισσότερουε από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο και με σταθερή αύξηση του αριθμού τους, το Facebook είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας ακόμα ιστότοπος κοινωνικών μέσων. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Dave Awl, το Facebook είναι "η νέα πλατεία της πόλης" -το μέρος όπου συγκεντρώνονται οι άνθρωποι για να συζητήσουν τα νέα της ημέρος, καθώς και για να μοιραστούν τα γεγονότα της ζωής τους. Και το Facebook μπορεί να είναι ένα χρήσιμο επαγγελματικό εργαλείο, καθώς και ένας υπέροχος τρόπος να προωθήσετε δημιουργικές εργασίες. Στο Facebook Me! ο Awl σας συνοδεύει σε μια ξενάγηση σε ό,τι έχει να προσφέρει το Facebook και σας δείχνει πώς vα εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο σαs εκεί, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να αποφύγετε κάποιους από τους κινδύνους.

• Ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε στο Facebook, και τι μπορεί να κάνει αυτό για εσάς. Επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και κάντε καινούργιους, ενημερώστε τους φίλους σας για τα νέα σας, και μοιραστείτε μαζί τους φωτογραφίες ή Βίντεο -όλα αυτά προστατεύοντας το προσωπικό σας απόρρητο.

• Μάθετε τον κώδικα συμπεριφοράς του Facebook: πώς και γιατί να κάνετε κάποιον φίλο, πώς να είστε ευγενικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις, αν θα πρέπει να κάνετε φίλο το αφεντικό σας - και πώς να διατηρείτε το προφίλ σας σε επαγγελματικό επίπεδο αν το θέλετε.

• Διαφημίστε τις εργασίες σας, την επιχείρηση σας, ή τους σκοπούς για τους οποίους αγωνίζεστε: Δημοσιεύστε στον Τοίχο σας, δημιουργήστε μια Σελίδα, οργανώστε μια Ομάδα, ή προσκαλέστε φίλους σε Εκδηλώσεις. Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε τα Τελευταία Νέα του Facebook για να συνδεθείτε με ένα κοινό που ξεπερνά τα όρια της λίστας των φίλων σας.

Αναζητήστε τη σελίδα του Facebook Me! στο Facebook για να συνδεθείτε με το συγγραφέα και άλλους αναγνώστες αυτού του Βιβλίου.

Ο DAVE AWL είναι συγγραφέας, ηθοποιός και Θαυμαοτής του Facebook, που ζει στο Σικάγο. Είναι σύμβουλος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων σχετικά με την παρουσία τους στα κοινωνικά μέσα. Συμμετείχε στη συγγραφή του Βιβλίου The Adobe Illustrator Wow! από την Peachpit Press και έχει γράψει για το Facebook και το Linkedln στο CreativePro.com. Μαθητής της δημοφιλούς θεατρικής ομάδας του Σικάγο Neo-Futurists, o Dave έχει εμφανιστεί στο This American Life του NPR, και έχει εκδώσει μια συλλογή ποιημάτων και μονολόγων με τον τίτλο What the Sea Means. Η ιστοσελίδα του είναι www.DaveAwl.com.

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --