ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ
Τρίτη Έκδοση
ISBN 9789604580286

Σελίδες: 442
Τιμή:  65.93 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604580286
Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 14958

LEHMAN JAMES
NEWBY TIMOTHY
RUSSEL JAMES
STEPICH DONALD
Επιμέλεια: ΕΛΕΝΗ ΝΤΡΕΝΟΓΙΑΝΝΗ

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου

Έγραψαν για το βιβλίο:
Εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", 21-10-2009

Είστε προετοιμασμένοι να διδάξετε χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία; Η Εκπαιδευτική Τεχνολογία για Διδασκαλία και Μάθηση, στην τρίτη έκδοση, σας ανοίγει τον δρόμο προς τις θεωρητικές προσεγγίσεις, τις μεθόδους και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση όχι μόνο των υπολογιστών αλλά και όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων στο αναλυτικό πρόγραμμα. Το βιβλίο αυτό σας εξασφαλίζει το αναγκαίο θεωρητικό και τεχνικό υπόβαθρο για τον εκπαιδευτικό του 21ου αιώνα: κατανόηση των βασικών εννοιών της μάθησης και της τεχνολογίας, σχεδίαση μαθησιακών εμπειριών με τη χρήση τεχνολογίας και μέσων, αποτελεσματική ενσωμάτωση της τεχνολογίας και των μέσων στο διδακτικό πρόγραμμα, και υλοποίηση επιτυχημένων μαθημάτων με την υποστήριξη τεχνολογίας και μέσων.

  • CD-ROM - με παραδείγματα, ασκήσεις, δείγματα διδακτικού υλικού, φόρμες αξιολόγησης λογισμικού και χρήσιμες διαδικτυακές διευθύνσεις.
  • Ανταποκριθείτε στα πρότυπα - πολυάριθμες αναφορές στα πρότυπα εκπαιδευτικής τεχνολογίας NETS (National Educational Technology Standards) των ΗΠΑ, ως οδηγός για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο σχολείο.
  • Η γωνιά του ειδικού - απλά καθημερινά σενάρια από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο σχολείο, τα προβλήματα που ανακύπτουν, και τις λύσεις τους.
  • Δείτε και αυτό! - συχνές αναφορές σε ιδέες και θέματα που μπορούν να σας δώσουν ευκαιρίες για πρόσθετη εξερεύνηση όσων παρουσιάζονται στο βιβλίο.
  • Δείγμα σχεδίου μαθήματος - που αναπτύσσεται βαθμιαία στα κεφάλαια 4-12 ως παράδειγμα εφαρμογής των μεθόδων και διαδικασιών που περιγράφονται.
  • Ενσωμάτωση της τεχνολογίας - στην σίθουσα διδασκαλίας, με απλά βήματα και κριτήρια για την επιλογή των καταλληλότερων μέσων σε κάθε περίσταση.
  • Εργαλειοθήκη - χρήσιμες αναφορές σε πληροφορίες, μεθόδους και τεχνικές.
  • Ιστοσελίδα - www.prenhall.com/newby με εργαλεία αυτοαξιολόγησης, δραστηριότητες, θέματα συζήτησης, διαδικτυακούς συνδέσμους, και ενημερωμένο υλικό για τις νεότερες αλλαγές στην εκπαιδευτική τεχνολογία.
 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --