ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
Θεωρητικές προσεγγίσεις και διδακτικές πρακτικές
ISBN 9789604581733

Σελίδες: 598
Τιμή:  30.43 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604581733
Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 15035

ΚΑΚΑΝΑ ΔΟΜΝΑ ΜΙΚΑ
ΣΙΜΟΥΛΗ ΓΙΩΤΑ


Έγραψαν για το βιβλίο:
Εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", 06-10-2010

Κατάλληλο για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ των νηπιαγωγών.
Τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο η σπουδαιότητα της προσχολικής εκπαίδευσης, καθώς σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα επισημαίνουν ότι η προσχολική ηλικία αποτελεί μια κρίσιμη περίοδο για την ολόπλευρη ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

Ο συλλογικός αυτός τόμος αποσκοπεί να συμβάλει στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα δημοσιεύοντας 69 αυτόνομα κείμενα που προβάλλουν σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις, ερευνητικές μελέτες και διδακτικές προτάσεις.

Τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τους περισσότερους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα ποικίλα προσχολικά περιβάλλοντα, παρουσιάζοντας καινοτόμες παιδαγωγικές παρεμβάσεις και δράσεις, και προτείνοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές και διδακτικές πρακτικές. Το βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό, συνεργάτη και σύμβουλο στα χέρια όλων των εκπαιδευτικών που δραστηριοποιούνται στο νευραλγικό χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης (και γιατί όχι και της πρωτοβάθμιας), και να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω επιστημονική έρευνα, πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και πειραματισμούς.

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --