ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΡΓΩΝ
ISBN 9789606647659

Σελίδες: 572
Τιμή:  39.56 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789606647659
Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 14925

(Επ.) CHAPMAN CHRIS
WARD STEPHEN
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Π.
Εισαγωγή-επιμέλεια: Κ.Π. Αναγνωστόπουλος

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου

Έγραψαν για το βιβλίο:
Εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 23-3-2009
Περιοδικό "MARKETING WEEK", 03-05-2010

Το Διαχείριση Κινδύνων Εργων θέτει τα βασικά ζητήματα και τις βασικές έννοιες που αφορούν στην αποτελεσματική διαχείριση κινδύνων με σαφή και εύκολο τρόπο, με τη χρήση μιας μεθοδολογίας που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλων των ειδών και όλων των μεγεθών τα έργα, είτε απαιτούν λεπτομερή, ποσοτική ανάλυση είτε μια πιο πρόχειρη προσέγγιση που χρησιμοποιεί μόνο ποιοτική ανάλυση.

Το Διαχείριση Κινδύνων Εργων ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη για μια γενική μεθοδολογία που εφαρμόζει μια συστηματική προσέγγιση στη διαχείριση των κινδύνων ενός έργου. Σε αυτή την έκδοση, οι συγγραφείς επεκτείνουν τη μελέτη τους για να περιλάβει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και εφαρμόζουν τις διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων στο συνολικό πλαίσιο της διαχείρισης έργου, με σκοπό τη βελτίωση της συνολικής επίδοσης έργου.

Δίνοντας έμφαση στη διαχείριση κινδύνων παρά στην αξιολόγηση κινδύνων, αυτό το βιβλίο αναπτύσσεται με σκοπό να ανταποκριθεί στις ανησυχίες σας σε πρακτικά ζητήματα. Βασισμένο σε γερά εννοιολογικά θεμέλια, το Διαχείριση Κινδύνων Εργων είναι ένας σαφής, περιεκτικός οδηγός για οποιονδήποτε ασχολείται με τη διαχείριση ενός έργου.

«Η δεύτερη έκδοση αυτού του δημιουργικού έργου είναι ένα επίτευγμα -ένας περιεκτικός, σαφής και εξαιρετικά ευανάγνωστος οδηγός για έναν από τους πιο ακανθώδεις τομείς της διαχείρισης έργου. Είναι ένας συνδυασμός επιστημονικής γνώσης αιχμής με ισχυρές, πρακτικές συμβουλές για τους διαχειριστές έργου. Βρήκα χρήσιμες γνώσεις σε κάθε σελίδα.»

Jeffrey K. Pinto, Ph.D., Καθηγητής Management ( στην έδρα Breene, Penn State University

«Οι Chris Chapman και Stephen Ward είναι δύο από τους κορυφαίους μας ακαδημαϊκούς στη διαχείριση της αβεβαιότητας με βάση το έργο. Αυτή η δεύτερη έκδοση επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητα τους σε αυτόν τον τομέα.»

Peter W. G. Morris, Καθηγητής στο Τμήμα Διαχείρισης Έργου, University College London, Executive Director, INDECO

Ο Stephen Ward είναι Senior Lecturer στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Southampton. Μεγάλο μέρος της ερευνάς του βασίζεται στον τομέα των συμβούλων, δίνοντας του ένα ευρύ φάσμα πρακτικής εμπειρίας σε μεγάλο εύρος οργανισμών για πολλές δεκαετίες.

Ο Chris Chapman είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Southampton. Είναι πρόεδρος της ομάδας Association for Project Management Specific Interest στη Διαχείριση Κινδύνων Έργου. Υπήρξε πρόεδρος της Operational Research Society και είναι πρόεδρος της Επιτροπής Καθηγητών στην Επιχειρησιακή Έρευνα.

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --