ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Στοχεύστε πελάτες, κλείστε συμφωνίες, κερδίστε με νέες πωλήσεις
ISBN 9789604580231

Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες: 176
Τιμή:  9.00 €  
eBOOK: 5.49 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604580231

Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 68406973

ΝΙΚΟΛΕΤΤΗ-ΜΟΡΦΙΤΟΥ ΡΙΑ

Περιεχόμενα
Εισαγωγή
Ενδεικτικό Απόσπασμα

Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη συμβολή αποτελεσματικών πωλητών. Η κατανόηση της επαγγελματικής ικανότητας πώλησης είναι, επομένως, ένα από τα πιο αξιόλογα προσόντα όχι μόνο για πωλητές πρώτης γραμμής αλλά και για όποιο άτομο του οποίου το επάγγελμα επηρεάζει το πιο σημαντικό στοιχείο μιας εταιρίας – τους πελάτες της. Επομένως, όποια κι αν είναι η περίπτωση, φοιτητής, πελάτης σε κατάστημα ρούχων, έμπειρος αγοραστής σε πολυεθνική εταιρία, ολόκληρη διοικητική επιτροπή ή διευθυντικό στέλεχος υπεύθυνο για τον προϋπολογισμό ενός οργανισμού, πρέπει να αναπτύξετε τις απαραίτητες ικανότητες που θα συμβάλλουν στην πιο γρήγορη επίτευξη πωλήσεων.

Το βιβλίο αυτό βοηθά να αξιολογήσετε τις υφιστάμενες σας ικανότητες στις πωλήσεις και ακολούθως σας καθοδηγεί σε κάθε διάσταση της διαδικασίας πώλησης, από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους έναρξης στους καλύτερους τρόπους ικανοποίησης των πελατών σας και στην διαχείριση μιας ομάδας πωλήσεων. Σας οδηγεί από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με ένα καινούριο πιθανό πελάτη και το σχεδιασμό της εκστρατείας πώλησης σας στην επίτευξη μιας πώλησης και στην τήρηση των υποσχέσεων σας. Επίσης, αναφέρεται στο χειρισμό των κύριων/μεγαλυτέρων σας λογαριασμών –των πιο σημαντικών σας πελατών, που συνήθως παρέχουν μέχρι και το 80% των συνολικών εσόδων ενός οργανισμού– και περιγράφει το σχεδιασμό και την οργάνωση τέτοιων λογαριασμών ούτως ώστε να διασφαλίζεται η αφοσίωση των πελατών και η συνεχής ροή αναμενόμενων, επικερδών πωλήσεων.


ΝΙΚΟΛΕΤΤΗ-ΜΟΡΦΙΤΟΥ ΡΙΑ
Η Ρία Νικολέττη Μορφίτου είναι Αναπληρώτρια Λέκτορας Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει λάβει τα επαγγελματικά προσόντα της στο χώρο του Marketing και H.R. Είναι διαπιστευμένη Ανώτερη Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο. Έχει ενεργά εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων για τα τελευταία 15 χρόνια με ένα σημαντικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαία ιδιωτικά και ημι-κυβερνητικά ιδρύματα και οργανώσεις. Έχει επίσης, συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας και έχει εκδώσει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων στο εξωτερικό.
 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --