ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ
ISBN 9789604588633

Έτος έκδοσης 2018
Σελίδες: 176
Τιμή:  8.00 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604588633

Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 86196699

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Περιεχόμενα
Εισαγωγή

Έγραψαν για το βιβλίο:
Ιστοσελίδα liberal, 24-11-2018 Δείτε την πρωτότυπη δημοσίευση

Προ ημερών στη Σουηδία έχασε τη δουλειά του γιατρός γιατί εξέφρασε υποψίες για την πραγματική ηλικία "ασυνόδευτων παιδιών" που ήταν ασθενείς του. Στην Ελλάδα 'ανήλικος' μετανάστης συμμετείχε στη δολοφονία νεαρού φοιτητή στου Φιλοπάππου. Η Ευρώπη εθελοτυφλεί μπροστά στο πρόβλημα ενω γεμιζει απο γειτονιές που είναι απροσπέλαστες στους ντόπιους κατοίκους. Στη Γαλλία τα ΜΜΕ και οι Αρχές επιμένουν να ομιλούν απλά για 'νεαρούς', όταν γίνονται άγρια επεισόδια μουσουλμάνων μεταναστών. Αυτή η απίστευτη "πολιτική ορθότητα" σε σχέση με μουσουλμάνους μετανάστες οδηγεί σε αρνητική λαική στάση απέναντί τους. Ο κόσμος δεν θέλει να κρύβεται η αλήθεια.

Μιά νέα πραγματικότητα σιγά σιγά διαμορφώνεται. Καινούργιες 'ευρωπαικές' κοινωνίες χτίζονται. Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Κι εξηγεί τα αδιέξοδα που διαμορφώνονται. Δίχως υστερίες και κραυγές. Με γνώση αλλά και με αίσθηση του επείγοντος. Οφείλουμε όλοι να αφουγκρασθούμε το πρόβλημα. Και να κινηθούμε για την αντιμετώπισή του...

O Ανδρέας Ανδριανόπουλος είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Διπλωματίας του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας (Deree College).

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --