ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

TECHNICAL ENGLISH
for engineers
ISBN 9789604587452

Έτος έκδοσης 2017
Σελίδες: 240
Τιμή:  12.00 €  

Μόνιμη διεύθυνση αυτής της σελίδας:
https://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604587452

Κωδικός στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ: 68406869

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣ

Περιεχόμενα

Μία πρωτοποριακή μέθοδος εξειδικευμένης εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και ανάπτυξης δεξιοτήτων που αφορούν τεχνική ορολογία. Τα κεφάλαια του βιβλίου καλύπτουν θέματα κοινά σε όλους τους κλάδους της μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της μηχανολογίας, της μηχανικής περιβάλλοντος αλλά και της πληροφορικής.

Όλες οι απαιτούμενες για την διεκπεραίωση του έργου διαδικασίες και προφυλάξεις, τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες, τα περιβαλλοντικά προβλήματα και η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, η νανοτεχνολογία και ο μηχανολογικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη του Διαδικτύου και των μελλοντικών τεχνολογιών είναι κάποια από τα θέματα που αναλύονται στις ενότητες του βιβλίου μέσα από την εκμάθηση της αγγλικής. Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου συναπαρτίζεται από κείμενο, ορολογία, ερωτήσεις κατανόησης καθώς και ασκήσεις γραμματικής.

Η θεματολογία των κειμένων και οι ασκήσεις που τα συνοδεύουν καθιστούν το μάθημα σημαντικό βοήθημα για κάθε φοιτητή αλλά και επαγγελματία. Η εστίαση στην ορολογία συνδυάζεται με την πρακτική λεξιλογίου και γραμματικής και επιτρέπει στον αναγνώστη να εξοικειωθεί με την απαραίτητη πρακτική χρήση της τεχνικής γλώσσας.

Ο Δήμος Δημουλάς σπούδασε Αγγλική Φιλολογία καθώς και Νεοελληνική Λογοτεχνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ είναι κάτοχος Master Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι καθηγητής αγγλικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση και παράλληλα διδάσκει ως ειδικός επιστήμονας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από τις εκδόσεις Επίκεντρο κυκλοφορούν τα βιβλία του: Englistoria, English Through the Study of History(2011), Englistoria vol. II (2012).

 
-- Επιστροφή στον κατάλογο των βιβλίων --